Monday, July 1, 2013

الكباب والكفتة 2014, طريقة عمل الكباب والكفتة2014




الكباب والكفتة 2014, طريقة عمل الكباب والكفتة2014



الكباب والكفتة 2014, طريقة عمل الكباب والكفتة2014 95044.png
المقادير:

كيلو لحم مفروم وطازج

بصلة كبيرة

3 فص ثوم+ قليل من الكسبرة والشبت

2 م ك صلصة الباربكيو المدخنة

ملح + فلفل اسود مجروش+ هيل مطحون+ رشة قرفة مطحونة

الطريقة

نفرم البصلة مع شوية ملح في المفرمة ونسيبها شوية حتي يخرج منها الماء ثم نعصر البصل من الماية كويس ونحط البصل فقط ع اللحم مع باقي الإضافات ثم تفرم كل المكونات مع بعض حتي تتجانس

بقولكوا اية الصور توضح اكثر

هنا كل المكونات مع بعض




الكباب والكفتة 2014, طريقة عمل الكباب والكفتة2014 95045.png

وهنا نفرمهم مع بعض ف المفرمة




الكباب والكفتة 2014, طريقة عمل الكباب والكفتة2014 95046.png

وده شكلها




الكباب والكفتة 2014, طريقة عمل الكباب والكفتة2014 95047.png

ثم نشكلها علي السيخ او علي يد المعلقة الخشبية عشان تكون مجوفة م الداخل




الكباب والكفتة 2014, طريقة عمل الكباب والكفتة2014 95048.png




الكباب والكفتة 2014, طريقة عمل الكباب والكفتة2014 95049.png

ثم نرصهم في صينية تيفال ونصب عليها مائة البصل مع مراعاة عدم اضافة ولانقطة مايه لان هي هاتخرج سوائلها ولما تستوي نكون مولعين قطعة فحم ونضع في فنجان قطعة زبدة ونضع فوقها الفحم عشان يديكي طعم المشوي




الكباب والكفتة 2014, طريقة عمل الكباب والكفتة2014 95050.png

ثم نعلي عليها النار حتي تحمر قليلا وتنشف من السوائل وتقدم

والصراحة النوع ده من الكباب اللي بحب اقدمة في ساندويتش

بنضع الكفتة في الصامولي مع كاتشب ومايونيز وبقدونس اخضر طازج وكمان شرايح من البصل الابيض وشرائح طماطم وبالتأكيد شوية شطة سائلة ( ياسلام ساندويتش رووعه والطعم خياال)

وممكن تقدميها مع مكرونة




الكباب والكفتة 2014, طريقة عمل الكباب والكفتة2014 95044.png








hg;fhf ,hg;tjm 2014< 'vdrm ulg ,hg;tjm2014







http://www.amorat.net/vb/showthread.php?t=56307&goto=newpost

0 comments:

Post a Comment