الاول هاجيب شرائح البفتيك وانصحكم بوش الفخده
هاجيبه وهارققه كمان عن الجزار ما كان مرققه
بعد كده تبلته بميه بصل وملح وفلفل وليمون فقط
الحشو اللى تحبيه انا حطيت تركى وجبنه شيدر رقائق برده
هاحط شرايح الجبنه والتركى
وهاقفلها من الجوانب واضغط عليها كويس اووووووى بشاكوش اللحمه بحيث تلحم مع بعضها والحشو ميخرجش اثناء التحمير
وبصراحه اا ارتحت ف الطريقه دى اكتر من الرول الرول بحسه بيكتم انما دى خفيفه جدا وعموما انتى يا فتوكه وراحتك
هاحطه الاول ف الدقيق وبعدين البيض وبعدين البقسماط
حطيته فى التلاجه يمسك وخطوه التحمير وانا ضاغطه بالمعلقه دى مهمه جدا حتى ل اسكلوب اللحمه بالذات لانه بيقب الخطوه دى هاتخليه يمسك ولا يقب ولا القشره تفصل عن اللحمه
وقدمته مع الاسبجتى والسلطه واعذرونى بقا البرسنتيشن بتاعى على قدى
المصدر : منتديات شبكة أمورات
;J,v],k fg, favhzp hggpl 2014< 'vdrm ulg ;,v],k fJg, hggpl2014
http://www.amorat.net/vb/showthread.php?t=56323&goto=newpost
0 comments:
Post a Comment