Saturday, July 13, 2013

بطاطــــــس باللحمه المفرومـــة 2014 - صينية بطاطس باللحمة رمضان 2014



بطاطــــــس باللحمه المفرومـــة 2014 - صينية بطاطس باللحمة رمضان 2014

**************************بطاطــــــس باللحمه المفرومـــة 2014 - صينية بطاطس باللحمة رمضان 2014 109765.png



المقاديــــــــــــر :

**************

2/1 كيلو لحم مفروم

3 ملاعق كبيرة زيت الزيتون -

نصف كوب بصل مفروم -

4 حبات بطاطس كبيرة مقطعة شرائح دائرية مسلوقة .

3 كوب طماطم مقشرة ومقطعة –

ملعقة كبيرة صلصة طماطم –

عصير ليمونة –

ملعقة كبيرة خل-

بهارات نصف ملعقة صغيرة قرفة ملح وفلفل اسود حسب الرغبة – نصف ملعقة صغيرة ريحان مجفف

2/1 كوب جبن رومى قديمة أو موتزاريلا .



الطريقـــــــــة :

*************

سخني زيت الزيتون وبعدين حطي اللحم وقلبيه لحد ما يتغير لونه وبعدين ضيفي البصل واتركيه لحد ما يبقى لونه شفاف بعدها ضيفي الطماطم وملعقة الصلصة وعصير الليمون والخل

رشي الخليط بالملح والفلفل والبهارات وغطيه واتركيه لمدة دقيقتين.

جيبي صينية وادهنيها بقليل من الزبدة ثم رصي فيها شرائح البطاطا واسكبي فوقها خليط اللحم والجبن ودخليها الفرن لمدة نصف ساعة.








f'h'JJJJJJs fhggpli hgltv,lJJJm 2014 - wdkdm f'h's fhggplm vlqhk







http://www.amorat.net/vb/showthread.php?t=59140&goto=newpost

0 comments:

Post a Comment