هندخل ع الطريقة ع طول هى سهلة اوى
انا استخدمت 3 صدور فراخ نيه مش رقيقة ولا تخينة متوسطة غسلتهم كويس وتبلتهم بلمونة ونص برتقاله وفلفل اسود وشطة وسبتهم ف اتلاجة من بليل
وهنغمسها ف دقيق محطوط عليه رشة ملح وفلفل اسود وبابريكا وضغط عليها من الجمبين كويس وبعدين هزتها علشان الدقيق الزايد ينزل
وبعدين هنحطها ف بيضة مضروبة عليها ملعقة لبن ورشة فلفل اسود ونحطهم ف طاسه فيها شوية زيت صغننين حامية
ونحطهم ف طاسه فيها شوية زيت صغننين حامية ونحمرهم من الجهتين كويس
وطلعتهم ع منديل مطبخ
وع الزيت اللى كان مكان التحمير هنحط نص كوب برتقال ونص كوب ماء وعليه مرقة دجاج واول ما يغلو
هننزل فيهم الصدور واحده واحده
ومنقلبهاش كتير
ونحط عليها شرايح برتقال علشان تقوى الطعم وبشر برتقال
وده شكلها بعد ما قلت واتشربت البرتقال ونحط معلقة كرفس مفرومة قبل ما نطلعها ب دقيقة
وهنا ريحتها قلبت الدنياء ومباش فيها ميه
وده الصوص اللى كان فاضل ارص الطبق واجرنشه وهنحطه ع جمب
وادى شكل الطبق
المصدر : منتديات شبكة أمورات
tdgdi fw,w hgfvjrhg 2014< 'vdrm ulg 2014
http://www.amorat.net/vb/showthread.php?t=56321&goto=newpost
0 comments:
Post a Comment