Monday, July 1, 2013

فيليه بصوص البرتقال 2014, طريقة عمل فيليه بصوص البرتقال 2014





هندخل ع الطريقة ع طول هى سهلة اوى


انا استخدمت 3 صدور فراخ نيه مش رقيقة ولا تخينة متوسطة غسلتهم كويس وتبلتهم بلمونة ونص برتقاله وفلفل اسود وشطة وسبتهم ف اتلاجة من بليل فيليه بصوص البرتقال 2014, طريقة عمل فيليه بصوص البرتقال 2014 95236.png



وهنغمسها ف دقيق محطوط عليه رشة ملح وفلفل اسود وبابريكا وضغط عليها من الجمبين كويس وبعدين هزتها علشان الدقيق الزايد ينزل

فيليه بصوص البرتقال 2014, طريقة عمل فيليه بصوص البرتقال 2014 95237.png







وبعدين هنحطها ف بيضة مضروبة عليها ملعقة لبن ورشة فلفل اسود ونحطهم ف طاسه فيها شوية زيت صغننين حامية

فيليه بصوص البرتقال 2014, طريقة عمل فيليه بصوص البرتقال 2014 95238.png





ونحطهم ف طاسه فيها شوية زيت صغننين حامية ونحمرهم من الجهتين كويس

فيليه بصوص البرتقال 2014, طريقة عمل فيليه بصوص البرتقال 2014 95239.png



وطلعتهم ع منديل مطبخ

فيليه بصوص البرتقال 2014, طريقة عمل فيليه بصوص البرتقال 2014 95240.png



وع الزيت اللى كان مكان التحمير هنحط نص كوب برتقال ونص كوب ماء وعليه مرقة دجاج واول ما يغلو

فيليه بصوص البرتقال 2014, طريقة عمل فيليه بصوص البرتقال 2014 95241.png



هننزل فيهم الصدور واحده واحده

فيليه بصوص البرتقال 2014, طريقة عمل فيليه بصوص البرتقال 2014 95242.png



ومنقلبهاش كتير

فيليه بصوص البرتقال 2014, طريقة عمل فيليه بصوص البرتقال 2014 95243.png



ونحط عليها شرايح برتقال علشان تقوى الطعم وبشر برتقال

فيليه بصوص البرتقال 2014, طريقة عمل فيليه بصوص البرتقال 2014 95244.png





وده شكلها بعد ما قلت واتشربت البرتقال ونحط معلقة كرفس مفرومة قبل ما نطلعها ب دقيقة

فيليه بصوص البرتقال 2014, طريقة عمل فيليه بصوص البرتقال 2014 95245.png







وهنا ريحتها قلبت الدنياء ومباش فيها ميه

فيليه بصوص البرتقال 2014, طريقة عمل فيليه بصوص البرتقال 2014 95246.png





وده الصوص اللى كان فاضل ارص الطبق واجرنشه وهنحطه ع جمب

فيليه بصوص البرتقال 2014, طريقة عمل فيليه بصوص البرتقال 2014 95247.png





وادى شكل الطبق

فيليه بصوص البرتقال 2014, طريقة عمل فيليه بصوص البرتقال 2014 95248.png









tdgdi fw,w hgfvjrhg 2014< 'vdrm ulg 2014







http://www.amorat.net/vb/showthread.php?t=56321&goto=newpost

0 comments:

Post a Comment