Saturday, July 13, 2013

مكرونه بالباشامييــــــــــل 2014 - مقادير مكرونة بالباشاميل رمضان 2014



مكرونه بالباشامييــــــــــل 2014 - مقادير مكرونة بالباشاميل رمضان 2014





مكرونه بالباشامييــــــــــل 2014 - مقادير مكرونة بالباشاميل رمضان 2014 109767.png



مكرونـــــــــــة بالبشاميــــــــل :

***********************

2 كيس مكرونة فرن ( أقلام ) .



العصــــــــــاج :

**********

1/2 ك لحم مفروم أحمر .

2 بصلة مقطعة صغير .

2 فص ثوم مقطع .

3 م ك زيت ذرة .

مكعب مرق .



البشاميــــل :

*********

1 ك لبن .

4 م ك دقيق .

4 م ك زبدة .

ملح - فلفل .



الوجــــــــــه :

*********

جبن رومى قديم مبشور .

قطع زبد .



الطريقــــــــــــة :

************

نسلق المكرونه فى ماء به ملح وزيت .

نشوح البصل والثوم فى الزيت لحد ما يدبل نضيف اللحم المفروم لحد ما يستوى نضيف الملح والفلفل ومكعب المرق ونتركها جانبا



نعمل البشاميل نحط الزبدة ونحور الدقيق بس من غير ما لونه يتغير ونضيف اللبن مع التقليب المستمر حتى نحصل على القوام المناسب ونضيف الملح والفلفل



فى صينيف فرن نضع طبقة من المكرونة ثم طبقة اللحم المعصج وشويه جبن رومى مبشور ثم طبقة أخيرة من المكرونة وأخيرا البشاميل مع تحريك الصينية حتى يصل البشاميل لكل الطبقات وندخلها الفرن حتى قرب السوا نطلعها ونرش الجبن الرومى وقطع الزبدة وندخلها حتى تمام السوا



أهم حاجة نتسبيهاش فى الفرن كتير علشان متنشفش



بالهنا والشفا








l;v,ki fhgfhahlddJJJJJJJJJJg 2014 - lrh]dv l;v,km fhgfhahldg vlqhk







http://www.amorat.net/vb/showthread.php?t=59142&goto=newpost

0 comments:

Post a Comment