بسم الله الرحمن الرحيم والصلاه والسلام علي رسول الله صل الله عليه وسلم.
برياني الفراخ
فلفل اخضر او قرن شطه طماطم بصل توم جنزبيل جزر فلفل الوان كله وزبادي مقطع بلشكل دا
الفرخه مقطعه نصين او نقطعها اربعه انا بحب شكلها كدا اتبلها
ملح وفلفل توم بودر جنزبيل بهارات برياني وكركم وشطه ورق لورا حبهان قرنفل واتبلها واسبها كام ساعه.
اسلق الرز نص سلقه في مايه فيها ملح ورق لورا زيت واصفيه واسيبه شويه
بعمل للفرخه صدمه يعني بحطها في زيت سخن في القلايه تخد لون
اقطع كل المكونات واحطها تتشوح علي النار واحط عليها الفراخ واسبها تستوي وبعدين اشلها واجيب حله كبيره
احط شويه رز وبعدين عليها الخليط دا واغطي بلرز
واحط الفرخه واغطي بلرز واحط علي الوش كركم ولون طعام احمر لو عاوزه الرز تلات الوان واسيب مسافه بين كل لون ابيض
واحطها علي النار الهاديه خالص تلت ساعه وكلي احلي برياني
زووووووووووووووووووووووووووم
ودي بلحمه نفس الخطوات بس نبدل الفراخ بلحمه ووممكن جمبري
كدا خلويص يارب يكون عجبكم البرياني
وطبق السمان دا للي تقيم ومتضيعش تعبي
المصدر : منتديات شبكة أمورات
fvdhkd tvho ,gpli 2014< 'vdrm ulg 2014
http://www.amorat.net/vb/showthread.php?t=56319&goto=newpost
0 comments:
Post a Comment