Wednesday, July 3, 2013

السمك والجمبرى والفيليه 2014, طريقة عمل السمك والجمبرى والفيليه 2014





السمك الفيليه جبته تبلته 4فصوص توم وقرن فلفل حامى وملح وكمون ولمون ودقتهم سوا وتبلت بيه السمك الفيليه وقسمته نصين نص هعمله ف الفرن ف صنيه ونص هقليه
النص بتاع الفرن متبل طبعا رصيته ف الصنيه مع فنجان ميه وعصير لمونيتي وبصله شرايح وطمطمايه شرايح وقرن فلفل شرايح وع الفرن نص ساعه وبعدين تحت الشوايه
النص الى هقليه بضتين مضروبين وطبق فيه دقيق وطبق فيه بقسماط ومن البيض للدقيق للبقسماط ورصيته ف طبق وع الفريزر ربع ساعه عشان الخلطه تمسك فيه ومايشربش زيت وبعدين قليته
ندخل على شوربه الجمبرى
جبت طبق حطيت فيه معلق سمنه ومعلقتين دقيق ونص كوبايه لبن وعملت زى البشاميل كده ف طبق وركنته على جنب
جبت بصله وفصين توم متقطعين وشوحتهم ف الزيت لحد مااصفروا نزلت عليهم بالجمبرى المغسول والمخلى لحد مانزل مايته نزلت عليه بالبشاميل مع كوب ميه وعصير 3لمونات وملح وفلفل وكمون ومعلقه صلصه وسبته يستوى ربع ساعه مابياخدش سوا وحلى شوره جمبرى وقدمت جنبهم رز وسلطه وادى الصوره واسفه ماصورتش الخطوات ايه رايكوا؟
السمك والجمبرى والفيليه 2014, طريقة عمل السمك والجمبرى والفيليه 2014 99039.png








hgsl; ,hg[lfvn ,hgtdgdi 2014< 'vdrm ulg 2014







http://www.amorat.net/vb/showthread.php?t=56870&goto=newpost

0 comments:

Post a Comment