Saturday, June 22, 2013

سلطة الباذنجان الدافئة على الطريقة اليونانية 2014 - سلطة الباذنجان 2014



سلطة الباذنجان الدافئة على الطريقة اليونانية





سلطة الباذنجان الدافئة على الطريقة اليونانية 2014 - سلطة الباذنجان 2014 89068.png





المقادير



2 حبة طماطم مقشرة ومفرية


1 حبة بصل متوسطة مفرية


1 حبة فلفل احمر رومى كبير


2 فص ثوم مفرى


2 حبة فلفل اخضر حار مفرى


3 حبات بيض مسلوقة


1/2 كوب زيتون كلاماتا مخلى من البذور


زيت زيتون


ملح- فلفل أسود


½ معلقة صغيرة نعناع جاف


½ معلقة صغيرة فلفل احمر حار


½ معلقة صغير اوريجناو


زيت للقلى


شرائح نعناع اخضر شيفوناد


التحضير:


1- تقلى مكعبات الباذنجان حتى تحصل على اللون الذهبى ثم ترفع وتصفى ,قومى بشواء الفلفل على عين الموقد ثم قومى بتقشيره وتقطيعه لشرائح باستحدام السكين .


2- نرفع البصل مع قليل من زيت الزيتون على النار يصبح شفاف اللون ثم نضيف الفلفل المفرى والثوم ونقلب لنصف دقيقة ثم اضيفى الطماطم المفرية وشرائح الباذنجان المقلية وقومى بتتبيل و تقليب كل المكونات معا جيدا جدا واتركيها على نار هادئة ل10 دقائق .


3- تغرف فى طبق التقديم وتزين بشرائح البيض المسلوق والزيتون المخلى وشيفوناد النعناع وتقدم مع شرائح من الخبز .








sg'm hgfh`k[hk hg]htzm ugn hg'vdrm hgd,khkdm 2014 -







http://www.amorat.net/vb/showthread.php?t=55329&goto=newpost

0 comments:

Post a Comment