Monday, June 17, 2013

طريقة عمل شوربه لسان العصفور2014 ، كيفية عمل شوربه لسان العصفور 2014









طريقة عمل شوربه لسان العصفور2014 ، كيفية عمل شوربه لسان العصفور 2014

طريقة عمل شوربه لسان العصفور2014 ، كيفية عمل شوربه لسان العصفور 2014





طريقة عمل شوربه لسان العصفور2014 ، كيفية عمل شوربه لسان العصفور 2014 85270.png

طريقه عمل شوربه لسان العصفور









1/2 كيلو لسان عصفور

كيلو صدور فراخ

3 بصلات مفرومه

لتر شوربه

التوابل(فلفل - ملح - كمون - بلح جوز الطيب - بهارات - جنزبيل)



لسان عصفور بالفراخ

خطوات التحضير - يحمر البصل المفروم بقليل من زيت الزيتون حتر يغمق لونه - يشوح صدور الفراخ على الوجهين بقليل من زيت الزيتون- يحمر ايضا اللسان العصفور وبعد تحميره يضاف عليه البصل المحمر والفراخ المشوحه - يضاف عليهم الشوربه والتوابل - يوضع على النار حتى يغلى وبعد ذلك نهدى النار حتى تستوى وبالهنا والشفا تاكل وهى ساخنهبجد اكله جميله جدا ان شاء الله هتعجبكم











'vdrm ulg a,vfi gshk hguwt,v2014 K ;dtdm hguwt,v 2014







http://www.amorat.net/vb/showthread.php?t=54758&goto=newpost

0 comments:

Post a Comment