Monday, June 17, 2013

طريقة عمل الفراخ البانيه 2014 ، كيفية عمل الفراخ البانيه 2014







طريقة عمل الفراخ البانيه 2014 ، كيفية عمل الفراخ البانيه 2014

طريقة عمل الفراخ البانيه 2014 ، كيفية عمل الفراخ البانيه 2014





طريقة عمل الفراخ البانيه 2014 ، كيفية عمل الفراخ البانيه 2014 85272.png

طريقه عمل الفراخ البانيه







المكوّنات و المقادير



كيلو فلية فراخ مقطع رفيع نوعا ما

بصلتين

ليمونتين

معلقتين سمنة

ملح



فراخ بانية بالسوس

خطوات التحضير - نغسل الفراخ جيدا ثم نضرب البصل مع نص كوب ماء فى الخلاط و نضعة فى سلطانية و معة الملح و نعصر علية الليمون و نضع به الفراخ الفيلية لمده لا تقل عن ساعتين. - ثم ناتى بطاسة تيفال و نضع بها السمنة و نبدء بتشويح جزء جزء من الفيلية حتى يتغير لونة الى الابيض و نضعة فى حلة و نكمل باقى الكمية ثم نضع علية باقى السمنة والبصل بالليمون اللى كان موضوع فيها ونضعة على نار هادئة حتى تمام النضج. - و عند التقديم يكون طعم جديد و سوس يقدم مع ارز او مكرونة او عيش اخف من البانية و بالف هنا
















'vdrm ulg hgtvho hgfhkdi 2014 K ;dtdm







http://www.amorat.net/vb/showthread.php?t=54760&goto=newpost

0 comments:

Post a Comment